top of page

# Nattens store krise

Jeg havde totalt krise i aftes/nat.. Pludselig gik min telefon ud og ville ikke tænde igen. Det betød bl.a. at jeg ikke kunne sætte mit vækkeur og derfor ikke komme i seng. Derudover gik jeg lidt i panik ved tanken om måske at have mistet al den data, der ligger på min telefon. Panikken var berettiget .. Lige så stille kunne jeg nemlig se min kalender, kontakter og billeder forsvinde. Typisk. Nu har jeg lært på den hårde måde, altid at opdatere min telefon.

iphone

Jeg har været helt vildt træt efter en meget festlig weekend, og derfor havde jeg planlagt at gå tidligt i seng i går. Det blev så ødelagt af de tekniske problemer..

Jeg er helt færdig i dag, men heldigvis fik jeg liv i telefonen. Nu trænger jeg bare til en god omgang spa og wellness, og så er det jo ret belejligt at jeg netop i den kommende weekend har bestilt en lille spa tur til Sverige med min mor. Det er nemlig blevet tid til vores årlige spa tur og jeg glæder mig helt vildt til at få slappet helt af, hygge med min mor og få en god omgang massage!!

:-)
placeholder-sidbild
massage1

// Josephine

Comments


bottom of page