top of page

NEW IN! SMUKKE SMYKKER FRA WWW.CHANTI.DK


20140519-150857-54537371.jpg

Prikken over i’et er måske bare en lille prik, men i min garderoben er den lille prik afgørende. Alle outfits kan piftes op og personliggøres med det rette smykke og derfor er smykker en særlig vigtig del af min garderobe. Forleden kunne jeg tilføje endnu en lille skat til min skattekiste – de her flotte øreringe fra CHANTI.

Chanti er Danmarks førende smykkesite, og udover deres eget brand “Chanti” fører de også en lang række andre brands som eksempelvis Julie Sandlau, Izabel Camille og Dyberg Kern.


Jeg elsker onlineshopping, men nogengange kan jeg godt blive utålmodig hvis jeg skal gå mange dage og vente på at varerne kommer. Hos Chanti har de dag-til-dag levering, 30 dages fuld retur ret, fri fragt hvis du shopper for mere end 500 kr. og så ankommer smykkerne altid i en flot gaveæske. – Hvem elsker ikke at modtage flotte gaver? også selvom gaven er fra dig selv! 😉

De flotte øreringe jeg har på, på billederne kan du finde her. Du kan også følge Chanti på instragram: @Chantijewllery eller på facebook her.

// Josephine

Comentários


bottom of page