top of page

Nomineret til årets modeblog sælger ud af garderoben


Nyt tøj og second hand til næsten ingen penge? Jeg har lagt en masse nye ting til salg på min onlineshop, som jeg synes du skal tjekke ud – her. Vi snakker lækre luksus brands til loppemarkedspriser. Og så er der helt nye ting der aldrig har været brugt. Bl.a. smykker og Victorias Secrets bikinier.

Stem på mig til modeblogprisen 2015. Og så er jeg jo stadig nomineret til årets modeblog pris. Jeg håber at du vil bruge 2 sekunder på at stemme på mig, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan stemme her. Du skal bare trykke på billedet af min blog, øverst i højre hjørne. Derefter skal du indtaste din email og så har du stemt! 1000 tak

:-)

Jeg håber at I alle sammen har haft et rigtig dejligt nytår. Lige nu er jeg begravet i eksamen, men jeg glæder mig til at vise jer billeder fra min helt fantatiske nytårsaften!

Knus // Josephine

Comments


bottom of page