top of page

Nu vil jeg hjem til mine piger!


1378721_10151838304192906_465478013_n

Billede af min nye veninde Maria fra Odense og jeg, til en middag med studiet i går


I hverdagene hvor der er fuld fart på synes jeg, at det er rigtig hyggeligt at bo i Odense. Det en hyggelig by, jeg er blevet glad for min lejlighed og jeg bor tæt på de rigtig søde piger som jeg studere med. Men i weekenderne, som ellers burde være ugens pusterum, og der hvor man får ladt batterierne op, der bliver jeg trist af at være her. Jeg savner mine tætte veninder hjemme fra. Jeg er lidt en tryghedsnarkoman, og det betyder rigtig meget for mit humør, at jeg har mine nærmeste tæt på. Jeg er selv blevet overrasket over hvordan det har påvirket mig at flytte, men jeg må bare erkende, at de betyder for meget, til at jeg kan nøjes med, at se dem en gange om måneden. Derfor må budgettet for transport til København stige, og bilen må få lidt flere kilometer i hjulene.

I dag er det blevet nok for mig, og jeg har derfor helt impulsivt besluttet at pakke  taskerne og kører mod København. Nu vil jeg hjem til mine piger!

// Josephine
Comments


bottom of page