top of page

NYE LYSERØDE KUFFERTER!!


Oh yes! Intet mindre end to styks lyserøde kuffert er havnet hos mig og jeg er mildest talt vilde med dem. Hvilket rejse-outfit bliver ikke lige fuldendt med sådan to i hånden? 😉

:-)

De er ikke bare hurtige at spotte på et bagagebånd, de er også hamrende flotte, i virkelig god kvalitet og fantastiske at køre med. Hvorfor har jeg ikke fået fingrende i dem her noget før?

Min gamle kuffert havde en rimelig hård medfart hjem fra Hong Kong så jeg havde brug for en ny og begyndte at kigge på nettet efter en. Jeg fandt hurtigt frem til Kufferthomsen som har et virkelig godt udvalg af kvalitetskufferter som ikke koster en bondegård. Da jeg opdagede de lyserøde kunne jeg slet ikke stå i mod og se nu bare – nu er de blevet mine!

:)

Jeg rejser rimelig meget, så for mig er det virkelig vigtigt at have en kuffert der er rummelig, ikke vejret ret meget, som er nem at genkende og som kører problemfrit. Alle de ting opfylder de her to kufferter, og derfor er jeg simpelthen så glad for dem.

Så bare vent jer – jeg får nok svært ved at styre min kuffert-pose i år, så de kommer med på alle feriebillederne 😉 😉

// Josephine


hvid

Comments


bottom of page