top of page

Offentliggørelse af de 4 første QOS-finalister + afstemning

Så er det endelig blevet tid til at offentliggøre de 20 piger, der i år er gået videre til finalen på Queen Of Scandinavia. I løbet af de næste fem uger vil vi hver onsdag offentliggøre fire nye finalister. Derefter kan I stemme om hvilken af pigerne i bedst kan lide. Den pige fra hver uge, der får flest stemmer går videre til en finaleafstemning, hvor den der får flest stemmer der vinder titlen Miss Popularity er derved en sikret plads i TOP 10 til finalen på Queen Of Scandinavia d. 31/7.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor og frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder.


… Og her er de fire første finalister

:-)

Natasja V.

150531_queen_of_scandinavia1401_1
150531_queen_of_scandinavia1436

De tre ord der beskriver mig bedst er: omsorgsfuld, selvsikker og flink.

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia, fordi at jeg altid har haft en drøm om at arbejde indenfor model og skønhedsbrancen. Det er noget jeg brænder meget for og jeg ser denne konkurrence som en rigtig god mulighed, for at komme endnu længere med min drøm. Jeg glæder mig meget til hele oplevelsen og tror på at min personlighed samt mit skandinaviske look, ville kunne repræsentere Danmark.

Emel

150531_queen_of_scandinavia_22043
150531_queen_of_scandinavia_22080

De tre ord der beskriver mig bedst er social, energisk, livsnyder.

Jeg tror på, at jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg udover at besidde den ydre skønhed også besidder det indre – jeg er ydmyg og har begge ben plantet solidt i jorden. Dette er i min optik opskriften på en værdig vinder, der bør anses for at være et forbillede for mange unge piger.

Natasha H.

150531_queen_of_scandinavia_22147

De tre ord der beskriver mig bedst er ærlig, smilende og fantastisk

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia fordi jeg gerne vil vise Danmark, at man kan blive lige så smuk udenpå, som man kan være inden. Hvis man blot arbejder hårdt for det. Jeg har tabt mig 15 kilo og det har gjort en verden til forskel for mig. Jeg er blevet en meget mere livsglad, rummelig og energisk person. Jeg skal vinde fordi jeg har kæmpet for at beside disse livskvaliteter.

Anna

150531_queen_of_scandinavia_33430
150531_queen_of_scandinavia_33557

De tre ord der beskriver mig bedst er selvbevidst, initiativrig og dyreelsker.

Jeg synes det kunne være en stor oplevelse at repræsentere Danmark ude i verden, og påtage mig de opgaver der måtte følge med titlen fremover, da det står højt på min liste, at gennemføre projekter jeg brænder for. Derudover har det altid interesseret mig at opleve fremmede kulture og lære deraf. Jeg mener jeg ville være en god repræsentant, da jeg er meget udadvendt, lyttende og påtager mig gerne ansvar.

Hvilken pige synes du skal vinde titlen som Miss Queen Of Scandinavia Popularity 2015, og derved sikre sig en plads i TOP 10? Stem her..


Husk at du kan følge Queen Of Scandinavia på instagram via @Queenofscandinavia og @Josephinehelbrandt

bottom of page