top of page

OFFENTLIGGØRELSE AF QUEEN OF SCANDINAVIA CASTINGTOUR – DATOER I JYLLAND

rp_1185217_10151739971607906_840645976_n2.jpg

Fra første weekend i marts starter vi bilen og begynder vores landsdækkende castingtour på Danmarks største skønhedskonkurrence – Queen Of Scandinavia. I dag er vi klar til at offentliggøre de datoer hvor vi søger skønheder i jylland. Datoer for sjælland og fyn kommer snart.

QUEEN OF SCANDINAVIA – CASTINGTOUR 2014 (JYLLAND) Lørdag d. 1/3 – HerningCenteret Søndag d. 2/3 – Kolding Storcenter Fredag d. 14/3 – Aalborg Storcenter Lørdag d. 15/3 – Århus – Bruuns Galleri

Queen Of Scandinavia er Danmarks største skønhedskonkurrence og igen i år drager vi landet rundt for at finde Danmarks skønheder. Vi har ingen krav til højde, men det er vigtigt at du er sød, udadvendt og smilende.

Når vi har været hele landet rundt udvælger vi 20 finalister der går videre til den store finale. Her skal finalisterne igennem en workshop hvor de lærer at gå på en catwalk, skal på photoshoot, til interview med dommerne og meget mere. Dagen efter afholdes det store finaleshow, hvor pigerne skal på catwalken i tøj fra forskellige designere. Showet ses af mellem 400-500 gæster der bl.a tæller en række kendte VIP gæster. Inden aftenen er omme kårer dommerpanelet fire vindere der skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt. Vinderne kan også glæde sig til en lang række andre præmier der løbende bliver offentliggjort på vores hjemmeside www.queenofscandinavia.dk. Hele entreindtægten fra finaleshowet donere vi ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

For at komme i betragtning til det store finaleshow skal du komme til casting. Her får du lagt makeup af professionelle makeup artister og taget nogle professionelle billeder, som du modtager efterfølgende. Alle piger der deltager i castingen modtager også en goodiebag med makeup- og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr.

For at deltage i castingen skal du sende en mail til tilmeld@Queenofscandinavia.dk, med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og hvor du ønsker at komme til casting. (indtil nu har vi kun offentliggjort vores datoer i jylland, men datoer for fyn og sjælland kommer snarrest)

Det koster 300 kr. at deltage i castingen

Vi glæder os til at se dig!

 // Josephine

Kommentare


bottom of page