top of page

OFFENTLIGGØRELSEN AF DE NÆSTE FIRE QUEEN OF SCANDINAVIA FINALISTER


Den store finale på Queen Of Scandinavia 2014 nærmer sig med hastige skridt. Vi er nu klar til at offentligøre, hvilke 20 piger der er gået videre til det store finaleshow, hvor de skal kæmpe om én af de fire titler, som giver adgang til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

Over fire onsdage offentliggøre vi finalisterne. Hver uge kan du stemme blandt ugens fire piger. De fire der får flest stemmer, går videre til den afgørende afstemning hvor den pige med flest stemmer vinder titlen som “Miss Popularity” – og dermed sikre sig en plads i TOP10, hvor iblandt dommerpanelet skal vælge de fire vindere.

Husk at du kan købe billet til det store finaleshow her. Hele billetsalget inkl. gebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft.

Se de tidligere offentliggjorde finalister  her og her.


Kolding Nr. 40

Kaja, 19 år fra Kolding

Jeg havde som sådan ikke hørt om konkurrencen, før jeg pludselig selv stod som deltager. Min veninde havde bedt mig møde hende i storcenteret en dag, hvor hun selv skulle til casting, og manglede en til at passe hendes baby under photoshootet. Da jeg stod med barnevognen kom nogle makeupartister hen til mig, og sagde at jeg simpelthen måtte få taget mit photo. Jeg sagde nej, mest fordi jeg ikke troede jeg havde en chance, men til sidst gav jeg ind.

For at være helt ærlig, vidste jeg ikke helt hvad det gik ud på. Havde jo som nævnt ikke hørt om konkurrencen før, og min veninde havde ikke været så specifik. Men det var spænende! Vi fik lagt flot makeup og det var lige noget for mig.

Jeg ser ikke mig selv som den smukkeste, så det overraskede mig at jeg blev ringet op, og at jeg faktisk var blevet valgt ud til finalen. Jeg er ikke super-tynd, har ikke mega langt hår eller tykke lange vipper, og jeg var så nervøs for at jeg ikke havde en flot nok krop til måske lige at være i en bikini, jeg spiser kage og pizza, for Christ sake! Men måske er det ok, jeg må jo bare vise min personlighed frem, og vise dem at det er ok at se normal ud, og at der er andre former for skønhed.

Jeg har ikke tænkt så langt frem til at jeg faktisk kunne vinde, men hvis jeg vandt, ville jeg føle at det var godt for de normale piger derude, dem med former, dem der ligsom mig måske ikke føler sig som en skønhedskonkurrerende-pige, og måske fortælle de piger, at de også kan være skønne, og smukke, præcis som de er.


KBH Nr. 8

Wendy, 23 år fra Vordingborg

Jeg er lige blevet færdig med HHX paa zealand bussines collage i vordingborg udover gymnaiset har jeg lavet friviligt arbejde og sportsaktiviteter i byen for alle unge som gamle. det sidste sted jeg var frivillig var til vildevulikaner hvor jeg var instruktor og medhjælper til crossfit og til streetpower. Udover dette traner jeg og er sammen med familie og venner. Jeg har søgt optagelse på jura studiet, hvor jeg håber paa at komme ind, ellers overvejer jeg at søge ind til politiet.

Det der gør mig speciel er mit mørke udssende og mine colombianske rodder. Jeg er som sagt adopteret fra Colombia af en dejlig dansk familie hvor jeg er den mindste ud af 5. Jeg er lige nu i colombia for at finde min biologiske mor, hvilket har medført at jeg har fundet ud af at jeg er opvokset i et af de farligeste slumkvartere i Bucaramanga. Jeg har haft en meget hård opvækst i Colombia og jeg tror at min vilje til at få sucess i livet kommer derfra. Jeg er enormt pligtopfyldende og jeg kæmper for at nå mine mål. Jeg elsker at udfordre mig selv, møde nye mennesker og er meget smilende og glad hvilket jeg selv tror er en baldning af min colombianske opvækst og den danske. Derfor mener jeg at jeg skal vinde Queen of Scandinavia. 


10395183_10204004726662723_1031609463874793771_n

Amalie, 19 år fra Odense

Jeg er lige dimitteret fra Tietgen Handelsgymnasium i Bolbro, hvor jeg havde innovation som studieretning. Ellers så arbejder jeg som tjener på Restaurant Flammen og på Eatmosfære.

I min fritid dyrker jeg også meget sport, jeg spiller bl.a. Volleyball, hvilket jeg har gjort i omkring 9 år.

Det er svært at sige hvad der gør en speciel. Jeg har altid følt mig speciel på den måde, at jeg altid har haft rigtig mange gode veninder omkring mig, men jeg har aldrig følt – at jeg hørte til. Forstået på den måde, at jeg tænker og agerer samt ser på verden på en helt anden måde.

Derudover er jeg også som person meget drømmende, jeg kan sidde i flere timer og drømme om hvordan mit liv skal se ud, hvor ingen kan trænge igennem.

Jeg skal vinde fordi, at jeg har så meget at byde på, og jeg kan ikke vente med, at udfolde mig og vise verdenen hvem jeg er. Jeg ser denne konkurrence som en kæmpe mulighed, og jeg vil give mig 100%.


015

Bianca, 23 år fra Helsinge

Til dagligt er jeg kontorassistent hos SCT Transport, jeg sidder i bogholderiafdelingen, hvor jeg varetager de daglige bogholderi opgaver.

Jeg er altid en smilende pige, med let til latter og holder altid humøret højt!

Jeg skal vinde Miss Queen of Scandinavia fordi jeg har den naturlige skønhed og mener selv jeg har det der skal til på det personlige plan, da jeg hviler meget i mig selv.bottom of page