top of page

OG MIG SOM TROEDE DET IKKE KUNNE BLIVE VÆRRE

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at jeg har det rimelige presset for tiden. Jeg synes selv at jeg har en ret stærk psyke, men i dag knark tråden fuldstændig for mig. Forleden skrev jeg et indlæg om ‘den værste november i mit liv‘ og i dag blev der føjet endnu en dag til listen over mega nedturs-dage.

Jeg skulle til tandlægen for at have pillet trådende ud, som tandlægen syede mig med efter en operation på tre timer, hvor jeg skulle have fjernet to visdomstænder. Da jeg kom op til tandlægen opdagede han, at tråden i den venstre side var knækket og derfor var der helt åbent ind til en knogle. Det betød at jeg endnu engang skulle bedøves og have det syet sammen på ny. Da jeg havde enorme smerter i min mund i forvejen blev det en virkelig ubehagelig oplevelse og jeg både græd og rystede. Tandlægen er eller skide sød og dygtig, men jeg kan bare ikke klare at have ondt længere. Jeg har snart haft virkelig kraftige smerter i en måned nu!

Jeg troede virkelig, at i dag skulle blive en god dag og jeg skulle begynde at kunne se enden på de her stærke smerter i min mund, kæbe og hoved, men sådan skulle det ikke blive. Nu tager vi så endnu en uge med mere eller mindre fyldende kost, og det er også blev forbudt at børste tænder.. Godt jeg har et liv pt hvor jeg kan arbejde hjemmefra i det mindste.

Send lidt positiv energi min vej! I need it.. // Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page