top of page

OM AT GENVINDE TRÆNINGSMOTIVATIONEN

Er jeg den eneste, der har haft svært ved at genvinde motivationen efter corona lockdown i foråret? Min træning er i hvert fald hverken kommet helt eller halvt tilbage på sporet, og det skal der laves om på nu. Når jeg skal genvinde min motivation, er et af de mest effektive midler, at fokusere på at spise sundere og så samtidig investere i lidt nyt træningsgear. 😉 (God undskyldning for at shoppe lidt 😉 )

Den sunde mad er for mig en god kickstarter til igen at fokusere endnu mere på den sunde livsstil og det nye træningstøj, giver mig lyst til at hoppe i det og få pulsen i vejret. Win Win!

Når jeg skal shoppe nyt træningstøj (og faktisk også undertøj) så foregår det ofte hos Hunkemöller. Det er efterhånden alt mit træningstøj, der kommer fra dem, fordi de laver noget, som er sindssygt behageligt at have på, ikke koster en bondegård og som samtidig ser fedt ud. Pasformen er altid virkelig god og både farve og form holder, selv efter mange timers træning og ture i vaskemaskinen.

Hvad end det er blødt træningstøj til pilates og yoga, noget der skal kunne holde mig varm på en løbetur i efteråret, eller et sæt der skal sidde til, når jeg hopper rundt i fitness, så kan jeg få det hos Hunkemöller.

Nedenfor har jeg samlet nogle af de styles, som jeg har kig på lige nu. Udvalget er enormt, så jeg synes, at du skal skal tjekke hele deres univers af træningstøj ud på deres website.

Rigtig god weekend!


bottom of page