top of page

OM AT HAVE (FOR) MANGE BOLDE I LUFTEN – OG HVORDAN JEG BEVARER DET GODE HUMØR
Puha. Jeg synes godt nok, at de sidste par dage har været vanvittige! Efter vi er kommet hjem fra ferie, har jeg haft et fuld pakket program med alverdens opgaver, som må og skal afsluttes, inden jeg flytter til Vietnam om 10 dage.

Udover alle de arbejdsrelaterede opgaver er der et hav af praktiske ting, der skal ordnes inden, vi er klar til at rejse af sted. Vi skal både have pakket lejligheden ned, have flyttet nogle møbler, have pakket til turen, bestilt kontaktlinser, piller mm. til et helt år (i første omgang,) og så vil jeg naturligvis også rigtig gerne nå at se både veninder og familie en sidste gang, inden det bliver tid til at vinke på gensyn til kolde Danmark.

Det meget hektiske tempo, den store mængde opgaver og den meget definitive deadline, der hænger over mit hoved presser mig lidt, kan jeg mærke. Jeg synes, at det kan være svært at være lige så glad og positiv, som jeg plejer, og jeg kan også mærke, at min lunte er blevet kortere. Det er faktisk hamrende irriterende! Jeg er lige kommet hjem fra ferie, og burde være ladt helt op på overskudsbatterierne, men det er som om, at de er blevet tømt igen på et splitsekund.

I et forsøg på at holde det gode humør højt bruger jeg alle mine små pauser til at tænke på noget godt i mit liv. Jeg tror, at det er sundt at stoppe op engang imellem, i løbet af en travl dag, og forsøge at se tingene i et større perspektiv. Hvorfor er det nu lige, at jeg gør det her? Det er som regel fordi, at der er en større og positiv årsag. 🙂

Selvom det er weekend, er der ikke tid til meget afslapning for mit vedkommende. Dagens første opgave bliver at få pakket og sendt alt det tøj, som I har købt på min Second Hand shop! 🙂 Det bliver solgt virkelig billigt, og du kan stadig nå at få noget med. Besøg shoppen her.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page