top of page

OM AT KÆMPE MED SYGDOM LIGE FØR AFREJSE

​Findes der noget mere uheldigt, ulideligt og ubarmhjertigt end sygdom lige før en romantisk forlænget weekend i Paris? Andreas gav mig den her fantastiske rejse i fødselsdagsgave i april, og nu hvor vi endelig skulle afsted vågnede jeg med hamrende ondt i både halsen og ørerne i går.

Vi landede i går aftes, har fået en god nats søvn så det går lidt bedre i dag, men kun fordi min kære læge lukkede mig ind lige før lukketid i går, kiggede på min hals og øre og udskrev en recept det bedste hun kunne finde til min situation.

Anyway nu er vi her, Paris skal nydes og jeg har droppet mig med piller, så jeg ikke kan mærke så meget. Sundt for kroppen? Nej – sundt for sjælen – helt sikkert. Jeg er da nødt til at nyde kærlighedens by med min mand, nu hvor jeg er her 🙂

Husk at I kan følge med på snapchat: jhelbrandt og instagram @josephinehelbrandt

God dag – og snart weekend til jer der hjemme. Knus

​​ // Josephine

Comments


bottom of page