top of page

OM AT VÆRE ALENE FOR FØRSTE GANG I (NÆSTEN) ET ÅR..
Jeg er alene hjemme. Det lyder måske ikke af noget særligt, men det er det for mig. Det er nemlig første gang, at jeg er alene, i næsten et år – og det er ret vildt.

Siden Andreas og jeg rejste til Vietnam i februar sidste år har jeg ikke været alene. Jo måske i et par timer, mens Andreas har været til fodbold eller ude og handle, men ikke i længere tid. Nu sidder jeg så her alene i vores fælles lejlighed i Ho Chi Minh City. Andreas er rejst på badeferie med et par venner, og jeg skal nu være alene i fem dage.

Jeg har altid elsket at være alene med mig selv. Jeg nyder at kunne slappe af, have ro omkring mig, og kunne gøre lige præcis det jeg har lyst til – alene. Men nu hvor jeg sidder her på dag to helt alene i vores lejlighed, så må jeg indrømme at det er en anderledes følelse.

I går råhyggede jeg med sushi og dansk tv hele aftenen, men i dag har der godt nok været stille, og jeg har været sekunder fra at ringe til nogle af mine nye danske veninder, for at høre om vi skulle lave noget.. Men når jeg så har stået der, med telefonen i hånden, klar til at ringe efter en livline, der kunne holde mig med selskab, så er jeg også blevet lidt overrumplet over min pludselig manglende evne til at læne mig tilbage og nyde at være alene i mit eget selskab.

Jeg insistere på stadig at ville elske at være alene – og nu vil jeg bruge de næste par dage på at vænne mig til at nyde stilheden igen. Jeg tror det er sundt at være alene.

Min arbejdsaften er netop lavet om til alene-hygge, og jeg tror både at jeg skal have fikset mine negle, lagt en ansigtsmaske og set en romantisk film på Netflix!

Comments


bottom of page