top of page

OM AT VÆRE TILBAGE I EN ‘ALMINDELIG’ HVERDAG EFTER TO ÅR PÅ EVENTYR
Det er mere end to år siden, at jeg har haft en “almindelig” hverdag, men nu sidder jeg her altså igen. Tilbage i Danmark, tilbage ved computeren og tilbage til rengøring, madlavning og dage der bare suser forbi udenfor vinduet. Det er virkelig mærkeligt.

I de sidste to år har mit liv set anderledes ud. Det meste af tiden har jeg boet i Vietnam, hvor hver dag var et eventyr, selv de dage hvor jeg brugte mange timer på arbejde foran computeren, for lige så snart jeg var færdig og trådte ud på gaden, havnede jeg midt i det eksotiske byliv i Ho Chi Minh City. Jeg gik på restaurant hver eneste dag og havde rengøringshjælp til 25 kroner i timen, så alt min fritid kunne bruges ved poolen, på spillecafe med min veninder eller på en gåtur langs frodige Saigon River.

Men hvad så nu.. Jeg sidder i vores nye lejlighed, som jeg er fuldstændig vild med og arbejder på mit projekt med Preferred Bloggers, som jeg virkelig brænder for. På den måde er alt jo godt, men jeg kan godt mærke, at jeg skal vænne mig til, at være tilbage i det danske hamsterhjul, hvor de fleste hverdag går med arbejde og praktiske gøremål.

Jeg er selvfølgelig priviligeret, at jeg selv kan tilrettelægge min arbejdsdag og derved både handle, træne og køre på posthuset uden for myldretiden når andre er på arbejde og det er også super fedt at morgenmaden og de første e-mails kan klares foran computeren i nattøj, men selvom jeg er glad for min hverdag, så er det lidt underligt at alt det eksotiske er forsvundet.

Jeg ved ikke om det giver mening. Anyway ville jeg bare lige dele min tanker med jer. Jeg føler mig lidt åndssvag for jeg har verdens fedeste liv, men det er altså en omvæltning, og det skal jeg lige vende mig til.

コメント


bottom of page