top of page

OM KÆRLIGHED TIL TO MÆND


IMG_3571
IMG_3569
IMG_3567
IMG_3563

De to gutter var flyttemænd hos firmaet Let-flyt.dk og på intet mindre end 1,5 time fik de tømt hele Andreas og min lejlighed og lagt flyttekasser, møbler, planter og cykler fint til rette i deres flytte vogn. Efterfølgende kørte de det hele ud til vores nye adresse og fik flyttede alle vores ting på plads i den nye lejlighed.

På bare fem år har jeg flyttet fire gange og jeg fatter slet ikke hvorfor jeg først nu benytter mig af et par seje flyttemænd. Jeg kommer aldrig nogensinde igen til at flytte uden, for jeg lover jer at det er hver eneste lille krone som det koster hver. Det går meget hurtigere, gør hele flytteprocessen meget mere overskuelig og du får slet ikke ondt i ryggen selv.

Det bedste ved at få hjælp til sin flytning er, at jeg nu kun har skulle koncentrere mig om at pakke ned i flyttekasser og det er en super god anledning til, at få sorteret og smidt ud hvilket faktisk er rigtig rart – og at jeg så nu efter flytningen med det samme kunne gå i gang med at flytte ind, så snart den første papkasse blev sat i lejligheden. Det er altså kun de sjove ting ved flytningen jeg har skulle tage mig af i den her omgang, og det gør det hele mere meget overskueligt og rart.

Vi er endnu ikke kommet helt på plads – der har også skulle være plads til hyggeaftner på sofaen midt i al flytterodet, og i den her uge er hverken Andreas eller jeg hjemme. Jeg glæder mig til at få det sidste på plads, og så skal jeg nok lave en billedeserie fra vores lejlighed, så I kan se hvordan vi bor nu

:-)

God onsdag! // Josephine

Ps. Overskriften er selvfølgelig en overdrivelse 😉 Jeg har kun kærlighed til én mand og det er selvfølgelig Andreas – men de her to flyttegutter var altså virkelig en stor hjælp!

:-)

hvid
bottom of page