top of page

OM MIT SENESTE PROJEKT SOM SELVSTÆNDIG – og 20 % rabat på JUST FINE


Hej piger! På billedet har jeg ‘SLEEVE’ jumpsuit på fra JUST FINE.

Det er så fedt at være færdig med min praktik på Ekstra Bladet, og at jeg nu igen har tid til at knokle med mine egne projekter! Selvom jeg lige nu holder ferie, så kan jeg jo heller ikke lade være med at arbejde lidt på mit seneste projekt JUST FINE.

Jeg har fået et kæmpe lager, som der skal styr på, jeg skal have fundet de bedste måder at sende varerne ud på, så kunderne får en fed oplevelse når de modtager deres varer og så er der alt det PR-mæssige. Der er virkelig meget at se til, men jeg synes jo heldigvis at det er sjovt, og det er skide fedt at sidde med mine egne ting igen.

:-)

I dag – og kun i dag har jeg valgt at give 20% på hele sortimentet, så jeg håber at du vil hoppe forbi siden og se om der ikke er en flot festkjole eller et sommerligt jumpsuit, som du skal have sendt i din retning! Du kan se hele sortimentet her.

Rabatkode: ‘JUSTTODAY’

Og her er en lille film med et par af vores styles:


// Josephine

Комментарии


bottom of page