top of page

OM MODGANG OG DÅRLIG SERVICE

Jeg hader når tingene ikke går som de skal, og jeg hader endnu mere når problemerne er ude af mine hænder, så jeg ikke kan gøre noget ved det. Flere af de varer som jeg skulle have været lagt op på JUST FINEs webshop her første november er ikke kommet hjem fra min leverandør i tide. På grund af nogle fejl i hos fragtfirmaet, er mine ting endt meget langt fra Danmark og min adresse. Det betyder, at det ikke har været muligt at få varerne på photoshoot og dermed op på shoppen. Og tror I lige, de kan fortælle mig hvornår de har nosset færdigt, og kan levere mine ting? Niks.. Jeg håber virkelig snart de kommer, for der er nogle virkelig fede ting, som passer til årstiden nu.

Nogle af de ting, der dog er kommet op er nogle fine nye blonde lingeri sæt, et iphone cover med en drømmefanger og nogle fine choker-halskæder. Jeg håber, at I vil tjekke siden ud – lige nu er der gratis fragt ved køb over 500 kroner, hvis du bruger koden ‘frifragt’ 🙂

BESØG JUST FINE HER.
Udover at være lidt frustreret over dårlige leveringstider, så skal jeg i dag bruge tiden på forskellige møder. Det første er af mere privat karakter, jeg har nemlig fået en akut tid hos en fysioterapeut, der skal hjælpe mig med min ryg. Jeg håber virkelig, at jeg ser fremgang hurtigt, for den her smerte og alle de piller er næsten ikke til at holde ud længere. :/

Okay – det her indlæg kom til at lyde lidt negativt, men jeg har altså lidt udfordringer for tiden, som I måske kan forstå? 😉 Anyway det skal gå lidt ned, før det kan gå op og man skal have regnvejsdage for fuldt at kunne nyde dage med solen.

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page