top of page

ONLINE SECOND HAND TIL LOPPEPRISER


img_5384.jpeg

Hej piger! Så er det blevet store flyttedag! I dag rykker Andreas og jeg ud af lejligheden på Østerbro og til Holte. Det er en mening med galskaben og hvorfor vi flytter fra elskede Østerbro, men det kan jeg desværre ikke fortælle jer så meget om endnu.

I forbindelse med at vi har pakket hele lejligheden ned, har jeg haft en god anledning til at få overvejret min garderobe. Der er ret mange ting som jeg er rigtig glad for, men som jeg må erkende at jeg ikke får brugt. Derfor har jeg nu sat en masse nye lækre sager til salg på min online second hand shop, så de mange ting forhåbenligt kan komme ind og glæde i en anden piges garderobe.

Du kan se et par af de ting jeg har sat til salg på billederne her under, og du kan tjekke hele shoppen på www.josephinehelbrandt.tictail.com. Størrelser og priser på det hele kan du også se inde på siden.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page