top of page

ORGANIC HAIRSPA // LUKSUS TIL DIT HÅR

Hvis du leder efter en omgang avorlig selvforkælelse til dit hår, så må du ikke gå udenom Organic Hairspa. Jeg blev introduceret til produkterne for nogle uger siden, og er blevet virkelig glad for dem. Normalt er jeg ikke en økologisk-helse freak, men jeg må alligevel indrømme, at jeg synes, produkterne bliver lige lidt lækre at bruge, når jeg ved, at de ikke er fyldt med alle mulige kemikalier. Tanken om at proppe alt muligt kunstigt i og på kroppen er jo faktisk ikke ret tiltalende, når man tænker over det.

Produkterne fra Organi Hairspa er fremstillet med økocertificerede ingredienser, og er helt uden parabener. Selvom de ikke er proppet med parfume, så dufter de helt fantastisk, og man får faktisk lidt en ‘spa-feeling’ af at bruge dem i badet.

Deres Moisture Shampoo og conditioner er jeg blevet rigtig glad for. De gør mit hår rigtig lækker blødt, uden at det bliver flyvsk og fjerner al volumen, som jeg ofte syntes at blødgørende produkter kan gøre. Derudover synes jeg særligt godt om deres ‘root lift,’ som jeg bruger inden jeg føntørre mit hår. Den sikre, at jeg får en rigtig lækker og naturlig volumen ved hovedbunden, uden at gøre håret helt stift.

Mit favourit produkt er deres ‘Dry volume & structure’ spray, som jeg bruger, når der skal lidt ekstra volume i håret. Det er virkelig et lækkert stylingprodukt, som holder hvad det lover – og holder længe!

Jeg har ledt virkelig længe efter et volume produkt til styling, som ikke tørrer håret helt ud, og som holder til fest og farver. Det gør den her! 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page