top of page

OUTFIT INSPIRATION // SÅ DU MED PÅ SNAPCHAT?
6

Følger du med på min snapchat? Så har du sikkert også set, at der stadig er mega flyttekaos hjemme hos os. I går samlede jeg køkken – ok fik lidt hjælp af Andreas og min far, men altså.. Jeg samlede køkken, gjorde vores hjemmelavede sofabord færdigt og fik styr på altanen. 😉 Det er virkelig skønt med en altan, den betyder at jeg nu kan arbejde OG nyde det gode vejr samtidig!

Forleden mødtes jeg med Christine, som jeg skal skrive min bachelor opgave med, i Tuborg havn, hvor vi først satte os udenfor langs kanalen og fik arbejdet lidt, inden vi trak ind på Palæo og fik lidt mad og arbejde videre. Der blev også lige tid til at skyde et par billeder af mit outfit.

:-)

Både bukser og blazer er fra CS#15 By CaSHOTT, skoene købte jeg sidste år i Zara, toppen indeunder er fra Envii og solbrillerne fra mit eget brand JUST FINE. Solbrillerne er faktisk på tilbud i den her uge!

Som I efterhånden ved er jeg heeeelt vild med outfits, der er all-white! Det her sæt har en lækker detalje med den sorte stribe, der løber hele vejen ned fra skulder til fod gennem både blazeren og bukserne. Udover at være virkelig fint så sidder sættet også skønt, og materialet er lækker blødt mod huden. Selvom vi er i september, så byder vejret i den grad an til sommertøj, og derfor fortrød jeg også lidt, at jeg var hoppet i de lange bukser, men det hjalp heldigvis lidt på varmen da jeg smed blazeren

:-)

I aften står den for midt vedkommende på middag med nogle gamle venner fra min folkeskole. skide hyggeligt!

Håber I får en dejlig weekend!

Knus // Josephine

PS. I kan følge med på snapchat:  jhelbrandt og Instagram: @josephinehelbrandt

Kommentare


bottom of page