top of page

På Photoshoot..

Hold nu op et par travle dage jeg har haft. I torsdags arbejdede jeg 21 timer, susede rundt til forskellige møder, og kom først i seng da jeg var færdig klokken 4, fredag morgen. Heldigvis var det en meget positiv dag, hvor jeg fik nogle gode aftaler i hus.

I går stod eftermiddagen på photoshoot med fotograf Sophia Hviid. Vi skulle skyde et billede til Queen Of Scandinavias nye flyer. Det var ret sjovt igen at hoppe i den store kjole og få krone på hovedet. Det er ved at være flere år siden nu. 

Jeg glæder mig meget til at se det endelige resultat. 

image_1363386564332796

Lige nu er jeg på vej ud af døren. I dag holder jeg nemlig casting på Miss Supranational og Bride Of The World. Castingen afholdes i København. Hvis du ikke har nået at tilmelde dig endnu,  men godt kunne tænke dig at deltage, så send mig en sms på telefon: 50500600.

// Josephine

Comments


bottom of page