top of page

PÅ SKØNHEDSMESSE I VIETNAM

I går gik det løs på Sydøstasiens største skønhedsmesse. Målet var at blive lidt klogere på de kommende tendenser, se hvad asiaterne havde at byde på beauty-vise og måske blive inspireret til at tage et produkt med hjem til Danmark. Andreas gik heldigvis frivilligt med, og vi havde en super hyggelig dag.

Mange af produkterne slog sig på at være ‘super whitening.’ Det er utroligt som vi mennesker altid vil have hvad vi ikke har. Asiaterne gør alt for at få hvidere hud, mens vi danskere elsker en god naturlig tan. Heldigvis var der også produkter, som jeg synes var rigtig spændende, og som jeg har fået nogle små prøver med hjem på, så jeg selv kan teste om de nu også virker som producenten lover. 🙂

Vi slog også et smut forbi en møbelmesse, men den var ikke så interessant. De næste par måneder har jeg tilmeldt mig en del messer, så jeg kan komme ud og udforske nogle af de spændende ting, der bliver produceret i den her verdensdel. Husk at I altid kan følge med på snapchat: Jhelbrandt 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page