top of page

På trekantsdate ..


påturmedchelle

Trekantsdate med BFF og damen fra Sydhavn, kombineret med en lille tur til Thailand, giver den mest fantastiske onsdag. 

Michelle og jeg startede med at fylde maverne / lidt for meget.. / hos Wokshop på Frederiksberg. Efter god mad, kalenderopdatering, og lange snakke om familie, kærlighed(til hinanden), venner, London, Odense, caps og guldkæder kørte vi ind til Betty Nansen Teatret, hvor vi havde en date med den hylende morsomme dame fra Sydhavnen – Linda P. (i selskab med Iben Hjejle, Mads M. Nielsen, Per Pallesen, Ole Thestrup, Vicki Berlin, Torben Zeller, Mette K. Madsen, Anders Juul og et live orkester).

image_1362641220717236

Med første blik på det meget blandede publikum der var mødt op, med alder helt fra 10-80 år blev spændningen væstenligt øget. Hvad var det, vi havde kastet os ud i, og skulle bruge de næste tre timer på? 

Stykket var utroligt anderledes, og jeg ville ikke kunne genfortælle hvad der skete. Et par gange tænkte jeg, at showet havde været lige noget for min mormor og morfar, men hver gang Linda P trådte på scenen, hævede hun niveauet, og jeg var ved at trille ned af stolen af grin.

Jeg elsker hyggelige veninde-dates på hverdage, som ændre min tanker fra “kan det ikke snart blive weekend” – til – “hvor er onsdag dog dejlig”


.// Josephine

Comments


bottom of page