top of page

PÅSKE BRUNCH


img_7383.jpg

Det er ikke kun bloggere der tager billeder af maden 😉 Jeg nåede lige at fange Caro, i færd med at skyde et billede af en virkelig lækker brunch!

Det sidste stykke tid, har jeg haft aftenvagter på Ekstra Bladet. Det betyder, at jeg er først er hjemme omkring midnat, når Andreas er gået i seng, og det betyder at vi stort set ikke ser hinanden i de her dage.. men de sene aftenvagter har også sine fordele, særligt i den her uge når de fleste af mine veninder har påskeferie.

I går mødtes vi til påske-brunch. Ja vi sprang sild, snaps og tarteletter over, og mødtes i stedet for til en god brunch. For første gang i lang tid var den gamle firkløver samlet, og det var sindssygt hyggeligt.

Jeg elsker virkelig at være sammen med de piger! Selvom vi på mange måder, er meget forskellige, så har vi det bare sindssygt fedt sammen, og har efterhånden så mange oplevelser, at vi bare er helt særligt knyttet.

I aften nupper jeg en vagt mere på Ekstrabladet.dk, og så står den også på påskeferie for mit vedkommende resten af ugen. Go’ dag – uanset om den står på arbejde, eller du er en af de heldige der holder fri.

// Josephine

Comments


bottom of page