top of page

PAKKEKALENDER 1/24 – VIND EKSKLUSIVT CASHMERE TØRKLÆDE OG HUE








Hvis man ikke skal skyde sin pakkekalender i gang med en omgang 100 procent cashmere, hvordan skal man så skyde sin pakkekalender i gang?

Som jeg afslørede i går, er jeg i år gået all ind på julegaver til alle jer, der er så søde at følge med, læse og kommentere på min blog. Fra i dag og frem til juleaften udlodder jeg hver dag kl. 10.00 en nye lækker præmie, som I har mulighed for at vinde. Jeg håber, at I vil blive lige så begejstrede over de vildt lækre præmier, som jeg er og at pakkekalenderen vil bringe masser af smil og julestemning til jer alle sammen.

Og som sagt. Hvis man ikke skal sætte gang i årets pakkekalender med 100 procent ægte cashmere, hvordan så? Pakkekalenderen skydes naturligvis i gang med manér, og derfor har I i dag mulighed for at vinde to hamrende lækre items fra Hobnob Copenhagen, nemlig den lækre hue og et varmt tørklæde. Begge dele i en eksklusiv grå farve, som på de to billeder nedenfor.

Hobnob er en dansk virksomhed, der laver de lækreste styles i 100 procent cashmere i den bedste kvalitet. Cashmere er verdens lækreste og blødeste materiale, og ofte er items i det lækre uld forbeholdt dem med en fyldig bankkonto. Tørklædet og huen som I har mulighed for at vinde har en samlet værdi på 1750 kroner.





EKSKLUSIV CASHMERE FRA HOBNOB COPENHAGEN











SÅDAN VINDER DU:





For at få fingrende i de to lækre sager, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at: 1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg,

Du kan se mere til Hobnob og følge dem på Instagram lige her.

Vinderen offentliggøres den 4 december her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

Comments


bottom of page