top of page

PAKKEKALENDER 10/24 – VIND MAKEUP FRA LANCOME TIL EN VÆRDI AF 1000 KRONER
Glædelig 2 søndag i advent. Jeg håber, at julestemningen så småt er ved at gøre sit indtog og at min pakkekalender so far har været med til at gøre julen lidt hyggeligere. I dag har du mulighed for at vinde noget super lækkert makeup fra Lancôme, som måske kan være med til at gøre din nytårsmakeup on spot i år 😉

De fire produkter, som i dag er på højkant er to lækre vandfaste pudderskygge-pene i farverne 25 Platine – dyb bonze og 26 Rose – pudder-rosa. En luksus eyeliner “Grandiose” i sort og en “Grandiose” Mascara i extreme black. Sættet har en samlet værdi af 1000 kroner.

Lisa Eldridge har designet den fine Grandiôse Eyeliner for Lancôme. Den er naturligvis inspireret af makeupartisters teknikker og giver en helt ny mulighed for fleksibel brug. En helt særlig teknologisk bedrift har gjort det muligt at designe en eyeliner med et skaft, der kan bøjes til en vinkel på 35 grader. Det giver fingerfærdighed og mulighed for en helt ny kreativ frihed.

Konsistensen er også ny – fyldig og cremet med koncentrerede, matte pigmenter, som giver dybde og intensitet.

Også den lækre mascara, har en særlig form. Den nye formel genopfinder konceptet af langvarig volumen med dens svanehals, der er skabt til at følge øjets kontur og nå alle vipper fra inderste til yderste øjenkrog og fra rod til spids. Grandiôse Extrême tilfører vipperne mere volumen samtidig med, at de bliver smukt adskilte og forførende kurvede og lange.


SÅDAN VINDER DU

For at få fingrende i de lækre luksus makeup produkter skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER DE TO VINDERE AF 5 TIMERS TRX TRÆNING HOS TRX CPH

Hvis man gerne vil i bedre form eller have en sundere krop, så er TRX en helt genial træningsform. I går havde to heldige læsere mulighed for at vinde hver deres gavekort til fem timers TRX træning med underviser hos TRX CPH.

De to heldige vindere er: Michele Smith aka. @mqbc og Catherina Andersen aka @catherinaaa STORT TILLYKKE. Jeg håber, at I bliver rigtgig glade for gaven. I skal nu begge sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) i emnefeltet skriver i Vinder-TRXCPH 🙂

God jul!

Comments


bottom of page