top of page

PAKKEKALENDER 11/24 – HAPPY BUDDHA GAVEÆSKE FRA RITUALS


Endnu mere Rituals! Da jeg tidligere på måneden udloddede en gaveæske fra Rituals, var I heldigvis lige så begejstrede som jeg var. Det Hollandske brand har taget rigtig mange kvinder med storm, og jeg tror, at det er fordi, de har formået at kombinere højkvalitets med priser, hvor alle kan være med – og så giver produkterne altså bare den lækreste følelse af velvære, når de tages i brug.

I dag har en ny heldig læser mulighed for at vinde en gaveæske fra Rituals ‘Happy Buddha’ serien. Æsken indeholder en skummende kropsgel 200 ml, en grovkornet bodyscrub 125 ml, en fed og lækker bodycreme 70 ml og en håndsæbe 300 ml.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive hudplejeprodukter og tandblejningssæt skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Like billedet af Rituals produkter på min Instagram. 3. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 4.. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF EKSKLUSIVE KOSTTILSKUD FRA NEW NORDIC

Den heldige vinder, der kan se frem til at modtage de super lækre kosttilskud fra New Nordic er… Kamille Olsen. Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne.

Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer, så lander produkterne i din postkasse inden længe.

Comments


bottom of page