top of page

PAKKEKALENDER 12/24 – SODASTREAM POWER + 4 VALGFRI SMAGSVARIANTER (VÆRDI 2000 KRONER)
Et af de produkter, der har gjort den største forskel i min hverdag er min Sodastream. Jeg har aldrig været specielt god til at huske, at få drukket nok i hverdagen, men med en sodastream i huset er det meget nemmere! I dag har du mulighed for at vinde den vildt lækre Sodastream Power til dit eget hjem!

Udover selve Sodastream Power maskinen, så kan den heldige vinder også se frem til at modtage en DWS flaske, som kan gå i opvaskemaskinen, 4 valgfri smagsvarianter, så du kan forvandle dit hjemmelavede danskvand til sodavand uden sukker, og en ekstra kulsyrecylinder – så er der nærmest ikke er begrænsinger for, hvor meget danskvand og sodavand du selv kan producere i dit eget køkken kun ved brug af vand fra hanen.

Jeg elsker selv at blande lækre frugter og bær i mit danskvand, som gør det lidt sjovere at drikke, men jeg også stor fan af at blande de forskellige smagsvarianter i mine bobler og dermed forvandle danskvand til hjemmelavet hindbær- grape eller måske cola sodavand.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde den store pakke fra Sodastream skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af min Sodastream på min Instagram. 3. Like billedet 4. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF EN GAVEÆSKE FRA RITUALS

Den heldige vinder af en super lækker gaveæske fra Rituals er.. Henriette Christiansen – Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne 🙂 Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.


bottom of page