top of page

PAKKEKALENDER 12/24 – VIND ØKOLOGISK HUDPLEJE FRA JOIN ORGANIC
Det er både uhyggeligt og dejligt, at vi nu er halvvejs gennem min pakkekalender. Uhyggeligt fordi jeg synes, at de sidste 12 dage er fløjet afsted, men dejligt fordi at juleaften nu nærmer sig. Selvom jeg ikke er hjemme og sammen med min familie på juleaften i år, så er jeg sikker på at Andreas, hans far og jeg får en rigtig hyggelig aften.

Vi har booket bord på en dansk restaurant her i Ho Chi Minh City, så selvom vi sidder under palmerne, bliver der serveret det helt traditionelle julebord. 😉

Jeg håber, at I har været glad for min pakkekalender so far, og at I har lyst til at være med i den sidste halvdel også.

VIND ØKOLOGISK HUDPLEJE FRA JOIN ORGANIC

I dag har to heldige læsere mulighed for at vinde nogle super lækre og økologiske hudplejeprodukter fra Join Organic . Produkterne der er på højkant er en Micellar 3in1 facial cleansing, en Anti-Age Face Moisture, en Anti-Age eye Cream og en Anti-Stress Facial. Du kan læse meget mere om produkterne fra Join Organic lige her .
SÅDAN VINDER DU

For at få fingrende i et af de to sæt økologiske hudplejeprodukter skal du hoppe ind på min Instagram og deltage i konkurrencen.

Du kommer direkte til min Instagram ved at klikke her. Du kan se mere til Join Organic ved at følge dem på Instagram her.

Vinderen offentliggøres I morgen her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Du skal selv holde øje med om, du bliver udtrukket som vinder. Fra jeg offentliggøre dit navn har du tre dage til at kontakte mig og ellers trækker jeg en ny vinder.

Husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF EN SODASTRAM SPIRIT + TO SMAGSVARIANTER

I går havde du mulighed for at vinde den helt nye Sodastream Spirit maskine sammen med mine to favorit smagsvarianter. Den heldige vinder, der kan se frem til at lave hjemmelavet danskvand og sodavand er Louise Weis Andersen!

STORT TILLYKKE. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din ekstra boblende julegave, og jeg håber, at du bliver vild med de to smagsvarianter, som jeg har fundet frem til dig!

Du har nu tre dage til at sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

Hvis du ikke sender mig en mail inden tre dage, trækker jeg en ny vinder.

Rigtig god jul!

Comments


bottom of page