top of page

PAKKEKALENDER 13/24 – LÆG DIN EGEN SHELLAC MED MED LE MINI MARCARON
Så har vi officielt taget hul på den sidste halvdel af pakkekalenderen. Jeg elsker at være julemand, og få lov til at glæde jer gennem december måned! Det her må hellere blive en fast tradition hvert år på bloggen 😉

I dag har du mulighed for at vinde et ægte tøse must have! Med ‘Le mini macaron‘ har du nemlig mulighed for at lave smuk og langtidsholdbar shellac på dig selv. Du lægger den særlige gel-neglelakken lige som normalt, men i stedet for at bruge halve timer på at lade den tørre, stikker du i stedet fingerne ind i en lille LED-lampe, som tørre lakken på få sekunder. Lakken holder i 2 uger, præcis ligesom når du går på negleklinik og får det lavet. Det her er bare meget billigere og nemmere.

Le Mini Macaron gør det sjovt, sikkert, og nemt selv at lave en smuk gel manicure. Den fine LED-lampe med form som en macaron sørger for lakken er helt tør på kun 30 sekunder!

VIND LE MINI MACARON
I dag har en læser mulighed for at vinde det fine ‘Le Mini Macaron‘ sæt. Sættet indeholder en LED kampe med USB-kabel og strømforsyning, en flaske Gel Polish, en neglebåndsskubber, en neglefil, 10 remover pads og en instruktionsfolder.

Udover sættet får vinderne også mulighed for at vinde to ekstra gel-neglelak farver. Se alle de forskellige farver og læs mere om Le Mini Macaron lige her.

SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i det lækre ‘Le Mini Macaron-sæt’ skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dig der bliver den heldige vinder, skal du nå at skrive til mig indenfor tre dage, ellers trækker jeg en ny vinder. Husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDERNE AF ØKOLOGISK HUDPLEJE FRA JOIN ORGANIC

I går havde to heldige læsere mulighed for at vinde hver deres sæt lækker økologisk hudpleje fra Join Organic. Konkurrencen gik løs på min Instagram-profil, og ved tilfældig lodtrækning har jeg nu fundet to vindere.

Stort tillykke til Josefine Sloth Agesen og Emma Holdan. I skal nu begge skrive en mail til mig (josephine@helbrandt.dk) med jeres fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver I JoinOrganic_vinder.

Jeg håber, at I begge bliver rigtig glade for de lækre produkter.I har tre dage til at sende mig en mail. Hvis jeg ikke hører fra jer, trækker jeg en ny vinder.

Rigtig god jul!

Comments


bottom of page