top of page

PAKKEKALENDER 16/24 – LUKSUS HUDPLEJE FRA LANCÔME TIL EN VÆRDI AF 2000 KRONERDagens pakkekalender-konkurrence har jeg virkelig glædet mig til at dele med jer. Mest af alt fordi jeg selv er helt vild med produkterne! I dag har du nemlig mulighed for at vinde fem sindssygt lækre produkter fra Lancôme Energie De Vie serien til en samlet værdi af 2000 kroner!

Serien er specielt lavet til ‘Generation Y’ som ifølge Lancôme er en generation der primært bor i byen, men drømmer om at vende tilbage til naturen. De bruger meget tid foran skærmen, men er samtidig fortalere for digital detox. De arbejder på projekt efter projekt, men ønsker alligevel at komme væk fra det hele. Generation Y er overbelastet – og derfor lider de af ‘urban træthed’, en ny type udmattelse, der ikke kun skyldes mangel på søvn, men handler om både fysisk og mental træthed. Derfor kommer tegn på træthed som fugttab, rødme og en trist teint til at blive fremtidens første synlige aldersforandringer.

Derfor har Lancôme skabt Lancôme ÉNERGIE DE VIE-serien til tidens travle generation Y – en energigivende fugtserie fyldt med antioxidanter. ÉRGIE DE VIE er tilpasset denne on-the-go livsstil og er en helt ny kategori af hudpleje: Liquid Care™. Det er et resultat af Lancômes ekspertise inden for formulering og er en serie af produkter med flydende, friske og lette teksturer, som gennemfugter huden.

ÉNERGIE DE VIE indeholder naturlige, aktive ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Ved at kombinere kraften og de beroligende egenskaber fra fransk citronmelisse med antioxidanter fra tranebær og energigivende ginseng, er ÉNERGIE DE VIE målrettet fugtpleje, designet af Lancôme til at modvirker den negative effekt af forurening. Huden ser veludhvilet ud med en ny frisk glød og en smuk udstråling.

Seriens ikoniske ingrediens, citronmelisse, er kernen i alle formlerne i ÉNERGIE DE VIE serien. Af hensyn til miljøet, har Lancôme valgt at udvikle et langsigtet eco-certificeret partnerskab med en række franske producenter. Det garanterer leverandøren en fair pris og sikre Lancôme tilstrækkelige kvantiteter af allerbedste kvalitet.

HER ER DE FEM PRODUKTER DU KAN VINDE:

De fem produkter, som en heldig læser har mulighed for at vinde er: Lancôme Energie De Vie Exfoliating Mask – Exfoliating Mask har en øjeblikkelig dybderensende effekt på huden, men først og fremmest tilfører den masser af fugt før den skånsomt eksfolierer huden. Den nærer træt hud og sænker til og med hudens temperatur med op til 4 grader. Dens dybderensende effekt skyldes et omhyggeligt udvalgt og tilpasset indhold af granuleret citronskal, jojoba-perler og glycerol af vegetabilsk oprindelse, der tilsammen giver huden en grundig men skånsom eksfoliering. Masken bruges på afrenset og fugtet hud og skylles af med rigelige mængder af vand. Huden føles behageligt blød og frisk med en ny klar udstråling.

Lancôme Energie De Vie Green Clay Mask, En blød og cremet lermaske, der fjerner affaldsstoffer og forurening fra hudens overflade. Den fine grønne maske med et skær af perlemor har en overraskende let konsistens, som smyger sig til huden, størkner og på blot 5 minutter giver en renere og mere frisk hud med en helt ny glød. Green Clay Mask fordeles i et f int, jævnt lag i panden, på kinder, næse og hage (undgå øjenomgivelser og læber) og vaskes af med varmt vand efter 5 minutter. Huden får ny energi og føles dejligt velplejet, behageligt smidig og blød og porerne syner mindre. Green Clay Mask kan bruges efter behov – 1 til 2 gange om ugen som et supplement til den daglige hudplejerutine og altid efterfulgt af den sædvanlige cremepleje.

Lancôme Peraly Lotion – En lotion der indeholder myriader af transparente fugtperler i forskellige størrelser. Når den kommer i kontakt med huden, føles den som en nærende olie blandet med en intens friskhed. Den bruges som det første opkvikkende trin om morgenen. Et flydende ansigtsbad fyldt med fugtperler, der brister på huden og gør den blød med en skøn frisk fornemmelse. Perly Lotion virker som en fugtmagnet, der binder fugt fra den efterfølgende pleje til huden og sikre et optimalt fugtniveau dagen igennem. Den bruges på den rene hud og stryges over ansigtet med en vatrondel eller presses let mod huden med hænderne.

Lancôme Energie de Vie Liquid Care, Lancôme Energie De Vie La Creme L’Eau. Til alle der elsker fylden fra en creme eller har brug for et supplement til den flydende Liquid Care kommer Énergie de Vie La Creme L’Eau. Silkeblød fugtgivende pleje, der bader huden i fugt og giver den en øjeblikkelig synlig funklende ny glød. Huden føles komfortabelt smidig og blød døgnet rundt. Énergie de Vie La Creme L’Eau er nærende, fugt- og energigivende pleje, der kan bruges som supplement til Liquid Care om natten – eller både dag og nat.

DET SKAL DU GØRE FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive produkter fra Lancôme skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF PRODUKTER FRA HUMAN BALANCE
Den heldige vinder af super lækre produkter fra Human Balance er… Pernille Stehr!

Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

留言


bottom of page