top of page

PAKKEKALENDER 16/24 – VELDUFTENDE PARFUME FRA LANCÔME
Er der noget mere tiltrækkende, end når folk dufter godt? Jeg elsker, når jeg går forbi nogen på gaden, står ved siden af en i bussen eller giver et kram til en som dufter dejligt. En god duft kan virkelig skabe smil, fornyet energi og et positivt sind.

I samarbejde med Lancôme, har jeg bag pakkekalender-låge nummer 16 fået mulighed for at udlodde en hamrende lækker duft til en af jer, der følger med her på bloggen.

Parfumen er den lækre Lancôme La Vie Est Belle L´Eclat eau de parfum, som har en perlende friskhed og dufter af appelsinblomst, jasmin og bergamot. Navnet stammer fra et fransk ordsprog, som oversat til dansk betyder ‘Livet er smukt.’ Parmuen har en værdi af 635 kroner.
SÅDAN VINDER DU

For at blive den heldige vinder af den lækre duft fra Lancôme skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dig der bliver den heldige vinder, skal du nå at skrive til mig indenfor tre dage, ellers trækker jeg en ny vinder. Husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF TO COVERS FRA RICHMOND & FINCH

I går kunne du på min Instagram vinde to luksus covers fra Richmond & Finch. Jeg har nu ved tilfældig lodtrækning fundet vinderen. Stort tillykke til Linette Kjærgård.

Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) hvor du skriver dit fuldenavn, adresse, telefonnummer, hvilke to covers du kunne tænke dig at modtage og til hvilken telefon de skal passe. I emnefeltet skriver du “Richmond&Finch-vinder.”

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dine to smukke nye covers.

PS: DU HAR STADIG MULIGHED FOR AT VINDE EN TUR TIL FRISØREN

I torsdags kunne du her på bloggen vinde en klipning hos min absolutte favorit frisør. Desværre virkede mig kommentarfelt her på bloggen ikke optimalt, og derfor har jeg endnu ikke trukket en vinder. Alle skal jo have lige muligheder for at deltage.

Kommentarfeltet virker igen, og derfor har jeg nu besluttet at trække en vinder af den lækre klipning i morgen kl. 10.00, sammen med afsløringen af hvem der vinder den lækre parfume fra Lancôme.

Du finder et direkte link til konkurrencen, hvor du kan vinde en tur til frisøren lige her.

Comments


bottom of page