top of page

PAKKEKALENDER 17/24 – LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING ELLER PERMANENTHÅRFJERNING (VÆRDI 2000 KRONER)Dagens pakkekalender-gave er til dig, der virkelig vil forkæles! I dag har du nemlig mulighed for at vinde et gavekort på 2000 kroner til et ægte wellness-paradis! Gavekoret kan bruges hos Anti Aging Center i Hørsholm – et sted der udfører et hav af virkelig lækre skønhedsbehandlinger på den mest professionelle måde.

Selv var jeg forbi klinikken tidligere på måneden og fik en ansigtsbehandling, som virkelig har gjort underværker for min hud, med meget synlige resultater! Der er en super god stemning i klinikken og du føler dig både hjemme og i professionelle hænder med det samme. Jeg glæder mig til at fortælle jer endnu mere om min egen oplevelse, og er heller ikke ét sekund i tvivl om at vinderen af gavekortet vil blive vildt glad for det, uanset hvilken behandling hun vælger.

Hvis du vil se hvilke behandlinger Anti Aging Center tilbyder og som du derfor, har mulighed for at bruge gavekoret på, kan du besøge deres hjemmeside – her.

Blandt nogle af de behandlinger du kan vælge er ansigtsbehandling, permanenthårfjerning og slankebehandlinger.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde det sindssygt lækre gavekort til en værdi af 2000 kroner til Anti Aging Center skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Like billedet 4. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF LUKSUS HUDPLEJE FRA LANCOME

Den heldige vinder, der kan se frem til at pleje sig selv og sin hud med super lækre produkter fra Lancôme er.. Kirstine Overlund. Stort tillykke! Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer, så havner produkterne i din postkasse inden længe 🙂

Rigtig god jul!

bottom of page