top of page

PAKKEKALENDER 17/24 – VIND EKSKLUSIV OG BÆREDYGTIG HUDPLEJE FRA COMFORT ZONE
Glædelig tredje søndag i advent! Jeg synes, at tiden flyver afsted, og jeg forstår slet ikke, at der kun er en uge tilbage til juleaften. Her i Vietnam forsøger jeg fortsat ihærdigt at komme i julehumør, og af samme årsag står min søndag aften på julefilm og risengrød 😉

I dag gemmer sig nogle super lækre produkter bag lågen. I har nemlig mulighed for at vinde en luksus body lotion og en luksus shower cream fra Comfort Zone. Det italienske brand Comfort Zone er i dag et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.

I mange år har Comfort Zone arbejdet målrettet for at producere etisk og bæredygtigt, og i år har de opnået den fornemme B-Corp certificering, og kan nu prale med at 100 procent af den energi, der benyttes til fremstilling, produktion og pakning kommer fra vedvarende energikilder.

VIND EKSKLUSIV BÆREDYGTIG HUDPLEJE FRA COMFORT ZONE

For at blive den heldige vinder af de lækre produkter, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Tagge 2 personer, du mener bør se denne konkurrence, i det opslag jeg har lavet på min Facebook side, om denne konkurrence.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke selv opdager det og sender mig en mail indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF LUKSUS PARFUME FRA LANCÔME

Bag gårsdagens pakkekalender-låge var en smuk og meget velduftende parfume fra Lancôme til en værdi af mere end 600 kroner! Den heldige vinder, som kan se frem til at dufte lidt ekstra godt i det nye år er: Caroline Modin. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din nye duft.

Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse og telefonnummer.

HER ER VINDEREN: PROFESSIONEL KLIPNING HOS LK HAIR&MAKEUP

I dag trækker jeg ikke bare én men to præmier. Konkurrencen om en professionel klipning hos LK Hair & Makeup satte jeg i gang i torsdag, og nu har jeg ved tilfældig lodtrækning fundet den heldige vinder. Stort tillykke til Camilla Saaugaard. Jeg er helt sikker på, at du får en rigtig god oplevelse hos LK Hair & Makeup!

Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn og telefonnummer.

Comments


bottom of page