top of page

PAKKEKALENDER 2/24 – VIND ANSIGTSBEHANDLING TIL EN VÆRDI AF 2000 KRONER
Med dagens præmie i hånden har du et gavekort på 2000 kroner, som du kan vælge at bruge til enten en ansigtsbehandling, permanenthårfjerning eller en slankebehandling hos Anti Aging Center.

Jeg er lykkelig over, at de har sagt ja til at være med i årets pakkekalender, for jeg synes simpelthen, at det er så lækker en gave. Jeg håber, at I har det på samme måde. Vi kvinder fortjener lidt ekstra forkælelse engang i mellem og med det her gavekort i hånden, er der dømt ren wellness i de mest professionelle hænder.

Hvis du har lyst til at se hvilke behandlinger, den heldige vinder kan vælge i mellem, så tjek Anti Aging Centers hjemmeside ud lige – her.

SÅDAN VINDER DU

For at få fingrende i det lækre gavekort til en værdi af 2000 kroner, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min profil på Instagram – her. 2. Skrive en kommentar til billedet af ansigtsbehandlingen på min Instagram. + tagge to veninder, som du mener bør se konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentliggøres sammen med pakkekalenderlåge nummer tre i morgen kl. 15.00 – hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail. Hører jeg ikke fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Held og lykke 🙂

HER ER VINDEREN AF 5 KLIP TIL PILATES CPH

I går gemte der sig 5 klip til Pilates CPH bag pakkekalenderens aller første låge. Den heldige vinder, der kan se frem til at nyde fem træninger i det skønneste pilates studie på enten Vesterbro eller ved Nørreport Station i København er: Anne Ejlersen – stort tillykke med din gave!

Du har nu 24 timer til at sende mig en mail på: josephine@helbrandt.dk. Hører jeg ikke fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Comments


bottom of page