top of page

PAKKEKALENDER 21/24 – 5 VINDERE 2X BEAUTY ANGEL HOS ART OF WELNESS (VÆRDI 2500 KR)


Endnu engang har I mulighed for at vinde et besøg hos en af mine favorit beauty-klinikker: Art Of Wellness. Denne gang skal jeg finde fem vindere, der alle kan se frem til at få boostet huden med collagen, elastin og hyaluron. Den perfekte og nødvendige cocktail, hvis du drømmer om smuk og ensartet hud.

Der er nemlig 2 x besøg i ‘Beauty Angel‘ lyset hos Art Of Wellness – en behandling med klinisk dokumenteret effekt, på højkant til ikke bare én med hele FEM HELDIGE VINDERE.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Collagen, elastin og hyaluron er afgørende, hvis du drømmer om en smuk hud uden linjer og rynker. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Beauty Angel Lyset er i stand til at genaktivere celleaktiviteten og modvirke linjer og rynker.

 1. Stimulerer din collagen, elastin og hyaluron produktion

 2. Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud

 3. Reducerer fine linjer og rynker

 4. Blødgører og udglatter din hud

 5. Reducerer mørke rande og hævelser under øjnene

 6. Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look

 7. Reducerer strækmærker og arvæv

 8. Giver en varm og afslappende behandling

 9. Reducerer pigmentpletter og ældningspletter

 10. Frigiver endorfiner

 11. Reducerer uren hud og akne

 12. Energigivende og humørvenlig behandling

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde én af de 2x beauty angel behandlinger hos Art Of Wellness skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Like billedet 4. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 17.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF LÆKRE PRODUKTER FRA ERNO LASZLO

Den heldige vinder, der kan se frem til at forkæle sin hud med de lækre produkter fra Erno Laszlo er… Henriette Christiansen! Stort tillykke!

Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Jeg håber, at du bliver vildt glad for produkterne! 😀 God jul!

Comentarios


bottom of page