top of page

PAKKEKALENDER 22/24 – EKSKLUSIV ANTI-AGING HUDPLEJE FRA BABOR (VÆRDI 2700 KRONER)Der er dømt eksklusiv hudpleje i dagens pakkekalender-konkurrence! Du har nemlig mulighed for at vinde to produkter fra Babor til en samlet værdi af 2700 kroner! Babor er et tysk hudplejemærke, som laver produkter, der gør en synlig forskel for din hud.

Jeg oplevede selv Babors produkter for første gang tilbage i 2015, og siden har jeg været forelsket i det tyske brand. De produkter, som jeg har prøvet fra Babor, har givet mig synlige resultater og en flottere hud, og det er jo præcis dét, vi alle sammen drømmer om, at vores dyrt indkøbte produkter skal gøre for os. Derfor er jeg fan!

Produkterne fra Babor forhandles kun i hudplejeklinikker, og derfor finder du dem ikke i mainstream butikker som Matas.

Deres anti aging serie har jeg endnu ikke prøvet, men den får mange rosende ord med på vejen, så jeg glæder mig helt vildt til at se hvad den kan gøre for mig. Det samme har en heldig vinder i dag mulighed for.

Dagens vinder kan nemlig se frem til at forkæle ansigtet med en ReVersive Kraftig anti-aging creme, som fremmer celleaktiviteten i din hud. Den bekæmper bl.a. nedbrydning af kollagenfibre og giver en mere ensartet, fastere og glattere hud. Udover dens anti-aging egenskaber tilføjer den huden en helt masse fugt.

Derudover får den heldige vinder en ReVersive Anti-aging serum, som gør huden glattere og blødere. Desuden forhindrer kollagenfibrene nedbrydning og oxiderende skader. En højere procentdel af lumicol, som er en aktiv ingrediens, der øger udstrålingen, får huden til at virke yngre og mere strålende.

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive hudplejeprodukter skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 17.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDERNE AF 2X BEAUTY ANGEL HOS ART OF WELLNESS

De fem vindere, der kan se frem til at nyde to Beauty Angel behandlinger hver hos Art Of Wellness er..

1. Mille Ørsted 2. Amalie Josephine Skovgaard 3. Maria Andreasdottir 4. Asta Thomsen 5. Caroline Præstegaard

I skal nu hver i sær sende mig en mail med jeres fulde navn, adresse og telefonnummer. Så lander der snart et gavekort i jeres postkasse 🙂 Håber I bliver rigtig glad for behandlingerne. Stort tillykke!

Glædelig jul.

Comments


bottom of page