top of page

PAKKEKALENDER 23/24 – ØKOLOGISK HUDPLEJE FRA EVOLVE (VÆRDI 2000 KRONER)Årets næstsidste pakkekalender-konkurrence er hermed skudt i gang og hvilken en præmie, der er på højkant i dag 😉 I dag har du nemlig mulighed for at vinde produkter fra mega lækre økologiske Evolve!

Produkter er simpelthen så lækre, dufter fantastisk og har gjort underværker for min hud i et par måneder nu. Bestemt anbefalelsesværdigt og jeg er sikker på at dagens vinder, bliver lykkelig for de nye skønhedsprodukter.

Kvinden bag Evolve hedder Laura og hende mødte jeg for et par måneder siden til et event her i København. Det var super inspirerende at høre hendes syn på skønhedsbranchen og de produkter, vi kan finde på markedet i dag. Jeg mener, at hun har dem helt rette tilgang. Læs selv her hvad hun mener.

“Jeg mener det er på tide at skønhedsbranchen videreudvikler sig. Verdenssamfundet er langt om længe ved at indse, at valget af naturlige ingredienser er bedre for os og vores klode. Jeg ved med sikkerhed, at når produkterne er sammensat rigtigt, så er naturlige og økologiske hudplejeprodukter lige så effektive som de konventionelle – og ofte syntetiske – alternativer.

Sammen med mit lille team designer og producerer jeg hvert produkt omhyggeligt, ved hjælp af godt gammeldags håndarbejde, i vores lille værksted i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter.

Mit mål er at du oplever en daglig glæde ved at bruge vores produkter, med deres forfriskende dufte, lækre konsistens og frem for alt effektive resultater.” fortæller hun.

Svært ikke at være enig – og svært ikke at få trang til at prøve hendes produkter, ikke sandt? Det kan jeg heldigvis hjælpe en heldig vinder med nu.

De 11 super lækre produkter, der er på højkant er: – Liquid Crystal Micellic Cleanser – Daily Renew Facial Cream – Hyaluronic Serum – Radiant Glow Mask – Citrus Blend Aromatic Wash – Citrus Blend Aromatic Location – Satin Body Closs – Cotton Fresh Deodorant – Superfood Shine Shampoo – Superfood Shine Conditioner – Nourishing Hair Elixir

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde den lækre pakke, skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Like billedet 4. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 17.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF LÆKRE BABOR PRODUKTER TIL EN VÆRDI AF 2700 KRONER

Den heldige vinder, der kan se frem til at nyde de eksklusive produkter fra Babor er… Cathrina Rosenlund Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit nye beauty-kit!

Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Rigtig glædelig jul 🙂

コメント


bottom of page