top of page

PAKKEKALENDER 24/24 – PHILIPS HUE START SÆT + LAMPE

GLÆDELIG JUL! Det er næsten ikke til at forså, at det allerede er juleaften, og at jeg i dag skal skyde gang i årets sidste pakkekalender-konkurrence. På denne smukke juleaften har du mulighed for at vinde et super sejt start-kit fra Philips Hue.

Philips Hue er et lys-koncept, der forbinder dine lamper til din telefon, så du kan tænde og slukke lyset med ét enkelt klik, og samtidig kan du skrue belysningen sammen, så den passer til dit humør – eller til den film eller det musik som du hører.

Pærerne i Philips Hue serien har nemlig mange forskellige toner og farver. Det betyder, at du kan skabe et mere varmt og hyggeligt lys når du har gæster til middag eller skue fult op på blusset og den kølige bla farve, når du skal lave mad og har brug for at kunne se alle detaljerne. Du kan også sætte gang i alle regnbuensfarver og samtidig forbinde lamperne og dit tv, så lamperne i hele din stue følger det lys, du ser i filmen. Det er hamrende smart!

Den heldige vinder, der løber afsted med julens aller sidste pakke kan se frem til at modtage et White and Color Ambiance start-kit fra Philips Hue. Start pakken indeholder 3 pærer, der favner både hvide og farvede lys-atmosfære. Derudover får du en Philips Hue lampe. Den samlede pakke har en værdi af mere end 2000 kroner!

Du kan læse meget mere om Philips Hue ved at klikke – her.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde produkterne fra Philips Hue til en værdi af mere end 2000 kroner skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 17.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF ØKOLOGISKE SKØNHEDSPRODUKTER FRA EVOLVE

Den heldige vinder, der kan se frem til at forkæle sin hud med de lækreste produkter fra Evolve er.. Lykke Berg. Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne 🙂

Du skal nu sende mig en mail med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Så sørger jeg for, at produkterne snart lander i din postkasse. Rigtig glædelig jul 😀
Comments


bottom of page