top of page

PAKKEKALENDER 24/24 – VIND LUKSUS HUDPLEJE KUR FRA LANCÔME
Så blev det tid til den officielt sidste pakkekalender-konkurrence i år. Jeg håber inderligt, at I har synes, at det har været sjovt at være med og at min pakkekalender har været med til at sprede bare lidt julestemning!

Bag julens aller sidste pakkekalender-låge gemmer sig nogle hamrende lækre produkter fra Lancôme! Det første produkt er en intensiv kur, der virkelig giver din hud nyt liv – og det andet produkt er en hamrende lækker dagcreme med SPF 20, der passer på din hud efter en nat med peeling kuren. De to produkter har til sammen en værdi af 1169 kroner.

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel er en helt unik peeling i to trin, der bruges om natten og effektfuldt forbedrer hudens udseende, mens man sover.


Visionnaire Crescendo™ er inspireret af dermatologer. Det er en flydende peeling med to progressive intensive faser, der bruges efter hinanden i en cyklus på 28 dage. Resultatet er synlige forandringer, en mere ensartet hudtone, finere porer, mindre markante rynker og linjer og en smukkere udstråling. Med andre ord: en effektiv reduktion af de første alderstegn. Det er en revolutionerende kur som supplement til de daglige skønhedsrutiner.

Lancôme har formuleret en peeling i to faser, der er super enkel at bruge. Begge formler i Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel har en flydende tekstur, der er nem at fordele i et helt ensartet lag, der IKKE skal renses af. Det gør muligheden for at bruge en peelingkur lettere for mange.

Trin 1 er til de første 14 nætter og er en opvarmningsfase. Intensiteten af peelingen er på det laveste trin for at forberede huden. Peelingens opgave er, at fjerne laget af ophobede døde hudceller på hudens overflade og booste cellefornyelsen med 5 % AHA – naturlig frugtsyre og ekstrakt af quinoa, hvis eksfolierende egenskaber for nylig er blevet kendt. Efter 14 nætter er hudens overflade mere ensartet og glat med en finere udstråling.

Trin 2 er til de næste 14 nætter og den speeder processen op. Denne fase indeholder 10 % salicyl- og glykolsyre – 2 af de førende aktive ingredienser, der benyttes af dermatologer til medicinsk peeling – for at forny huden og forbedre dens udstråling. Kombinationen af disse to syrer i Visionnaire Crescendo™ formlen glatter hudens overflade, mindsker synlige porer, udjævner farveforskelle og blødgør fine linjer og rynker.

Næsten morgen renser du dit ansigt som normalt, og derefter er det essentielt at bruge en dagcreme med minimum SPF 15. Til dette formål har Lancôme udviklet Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 20. En avanceret formel, der giver huden fylde og beskyttelse mod UV-stråler i de lyse timer.

SÅDAN VINDER DU:

For at deltage og have muligheden for at vinde det her absolut lækre hudpleje sæt, skal du hoppe ind på min Instagram.

Du kommer direkte til min Instagram ved at klikke her. Du kan se mere til Lancôme ved at besøge deres hjemmeside her.

Vinderne offentliggøres I morgen her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dit navn jeg trækker, har du tre dage til at sende mig en mail. Hører jeg ikke fra dig trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF EASY CURL FRA BAYLISS

I går kunne du her på bloggen vinde det super lækre ‘easy curl’ krøllejern fra Babyliss. Den heldige vinder, der kan se frem til endnu en julegave er: Heidi Knudsen – Stort tillykke!

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Du har tre dage til at sende mig en mail, hører jeg ikke fra dig, så trækker jeg en ny vinder.

Rigtig glædelig jul! 🙂

Comentários


bottom of page