top of page

PAKKEKALENDER 4/24 – VIND VANDTÆT OG BÆRBAR SUPER HØJTALERJeg er egentlig ikke en gadget nørd – og derfor troede jeg heller ikke, at jeg ville blive så begejstret over min nye højtaler. Ikke desto mindre, har jeg nu måtte erkende, at denne lille Ultimate Ears Megaboom 3 er det største hit!

Den lille højtaler vejer næsten ingen ting, er super mobil at have med rundt og kan tåle vand. Det betyder, at du både kan have den med når du skal danse regndans, til festivaller i det danske ‘sommervejr’ eller svømme omkamp med den til dit næste poolparty. Yep den er faktisk så vandtæt at den kan flyde rundt i swimmingpoolen sammen med dig.

Lyden kommer ud hele 360 grader rundt om højtaleren og er virkelig god! Derudover er den super nem at tilkoble til sin telefon via Bluetooth og når først du er koblet på, så kan du styre det hele direkte fra højtaleren. Den lille Magic Button lader dig nemlig spille, pause og springe over numre direkte på højtaleren uden at skulle lede efter din telefon i tasken eller i et andet rum. Det bedste af det hele er, at den lille lækre sag nu kan blive din!

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: Få fingrende i Ultimate Ears Megaboom 3 og en ekstra cool oplader – Ultimate Ears POWER UP-opladestation giver en mere enkel, trådløs opladning, og giver dig mulighed for at oplade højtalerne mens den står oprejst. Det eneste du skal gøre er at:

1. Følge min profil på Instagram – her. 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette blog indlæg. (Husk at skrive dit fuldenavn eller Instagram-navn så jeg kan tjekke, at du har fulgt reglerne for deltagelse i konkurrencen.)

Jeg trækker en vinder i morgen kl. 15.00. Vinderen offentliggøres samtidig med pakkekalenderlåge nummer 5. Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december.

HER ER VINDEREN AF GAVEÆSKE FRA RITUALS

I går kunne I her på bloggen vinde en lækker gaveæske med lækre produkter fra Rituals. Den heldige vinder, der kan se frem til at nyde de fantastiske produkter og få fornemmelsen af afslappende spa på sit eget badeværelse er: Johanne Zinck – stort tillykke!

Du skal sende mig en mail på: josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Så ryger pakken afsted til dig 🙂

Comments


bottom of page