top of page

PAKKEKALENDER 5/24 – VIND EN MIDDAG FOR TO PÅ DANMARKS MEST ROMANTISKE RESTAURANT
Den her gave har jeg virkelig glædet mig til at åbne for jer, og jeg håber virkelig, at I bliver lige så begejstrede for dagens pakkekalender-låge som jeg er.

Jeg er kæmpe fan af Italien og italiensk mad – og da jeg desværre ikke har mulighed for at rejse til det smukke støvle-land lige så ofte som jeg gerne vil, så plejer jeg i stedet at besøge Restaurant Fabio på Frederiksberg i København.

Restaurant Fabio er en lille perle, og det tætteste du kommer på Italien, uden at skulle krydse landegrænser. De laver hamrende god mad, der bliver serveret med de lækreste vine, i de smukkeste og mest romantiske omgivelser.

I dag har du mulighed for at vinde en middag for to personer til en værdi af 1300 kroner.

VIND EN MIDDAG FOR TO PERSONER PÅ RESTAURANT FABIO

Menuen som du kan nyde sammen med en du holder af lyder sådan her:

Velkomstdrink Prosecco Mousserende vin

Carpaccio ”Speciale” Hvidvin, Pinot Grigio, Piemonte

Pasta con Polpette alla Fabio Rødvin, Nero D’Avola, Sicilien

Tiramisu Dessertvin, Zibibbo, Sicilien

SÅDAN VINDER DU:

For at blive den heldige vinder, af en middag for to personer på Restaurant Fabio, til en værdi af 1300 kroner, skal du hoppe ind på min Instagram og deltage i konkurrencen.

Du kommer direkte til min Instagram ved at klikke her.

Du kan se mere til Restaurant Fabio ved at besøge deres hjemmeside her.

Vinderen offentliggøres I morgen her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF STYLING PRODUKTER FRA TONI & GUY

I går bød min pakkekalender på fire virkelig lækre produkter fra Toni & Guy. Den heldige vinder, kan nu se frem til at kunne style sin jule- og nytårs hår med nogle af de bedste styling produkter på markedet.

Den heldige vinder er: Natja Baun

Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skal du huske at skrive vinder-tony&guy. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for gaven!

Comments


bottom of page