top of page

PAKKEKALENDER 6/24 – VIND GAVEKORT TIL EKSKLUSIVT DANSK TØJBRAND
Jeg er vild med at lege julemand, og jeg er vild med at se, at der er så mange af jer, der har lyst til at deltage i min pakkekalender. I dag gemmer der sig endnu en god grund til at deltage, bag den næste pakkekalender-låge.

Kaffe Clothing er dansk tøjbrand, der nogle mega fede styles i rigtig lækker kvalitet. I dag har du muligheden for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til deres webshop.

Forleden købte jeg selv det her mega cool gul sæt, som jeg glæder mig helt vildt til at få på. Vil du se mere til deres lækre styles, kan du gøre det på Kaffe Clothing webshop her.SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i det eftertragtede gavekort skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig hvilken style fra Kaffe Clothing du vil bruge gavekortet på, hvis du vinder. Du kan se alle deres styles ved at klikke her.

Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at kåre dig som vinder.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN: TRE RETTER MIDDAG FOR TO PÅ RESTAURANT FABIO

I går gik pakkekalender konkurrencen løs på min Instagram-profil, og ved tilfældig lodtrækning har jeg nu fundet en vinder. Den heldige læser, der kan glæde sig til en udsøgt tre retters middag på Danmarks mest romantiske restaurant – Restaurant Fabio er: Tania Godoy aka @Taniagodoy517

Kæmpe stort tillykke. Jeg håber, at du og din mand, som du har tagget i opslaget, vil få en helt fantastisk, romantisk middag! For at modtage gavekortet skal du sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn. I emnefeltet skriver du “Vinder-Fabio.”

Comments


bottom of page