top of page

PAKKEKALENDER 7/24 – DANSKE LUKSUS PRODUKTER FRA HÅRKLINIKKENBag dagens pakkekalender-låge gemme sig to produkter, som jeg selv bruger og er kæmpe fan af. Jeg prøvede dem første gang i sommers, og nu kan jeg ikke forestille mig at skulle leve uden.

De to produkter, der er på højkant kommer fra det danske brand Hår Klinikken. Det første produkt du har mulighed for at vinde er en Restorative Shampoo som har en særlig beroligende og helende effekt på hovedbunden. Den renser hovedbunden i dybden og får håret til at føles rent og hydreret. Derudover reducerer den talg-produktionen, og er dermed med til at optimere forholdende for hårvækst og reducere hårtab, der er forårsaget af hormonelle forandringer.

Restorative Shampoo har ingen sls/sles, farve, parfume, silikone, parabener eller andre problematiske konserveringsmidler.

Det andet produkt, du har mulighed for at vinde er den lækre ‘Hydrating Hair Mask‘ der er ren førsthjælp til tørt og skadet hår. Masken åbner hårstrået og tilfører intens fugt, forbedrer hårets elasticitet og efterlade håret både blødere og sundere.

Hydration Hair Mask er fremstillet af naturlige ingredienser og indeholder ingen silikone eller andre problematiske ingredienser.

Til sammen har de to produkter en værdi af 576 kroner.

SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i de lækre luksus produkter skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at kåre dig som vinder.)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF GAVEKORT PÅ 500 KRONER TIL KAFFE CLOTHING

I går var der lækkert dansk design pak pakkekalender-låge nummer fem. Der var mange der deltog i konkurrencen og ved tilfældig lodtrækning, har jeg nu fundet en vinder. Stort tillykke til Malene Pedersen.

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit gavekort og det tøj, du skal shoppe hos Kaffe Clothing. For at få fat i gavekortet skal du sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn. I emnefeltet skriver du “Vinder-kaffe.”

Comments


bottom of page