top of page

PAKKEKALENDER 7/24 – LUKSUS ANSIGTSMASKE OG HYDRO SERUM FRA ERNO LASZLOHvis du er til top lækker hudpleje, der både føles godt og rent faktisk virker, så er den her pakkekalendergave helt sikkert et hit for dig. Jeg er selv blevet stor fan af Erno Laszlo, som først fornylig er kommet til Danmark. De to produkter, som du i dag har mulighed for at vinde, er bestemt heller ingen undtagelse, så den heldige vinder kan virkelig se frem til at forkæle sig selv med synlige resultater.

Manden bag produkterne Dr. Laszlo var en ungarsk født læge med speciale i dermatologi og hudsygdomme. Han opnåede sin første store omtale i 1920’erne efter at have hjulpet daværende prinsesse Stephanie af Belgien med behandling af akne.

Sidenhen blev eksponeringen og Erno Lazslos profil lanceret internationalt. Hans kundekreds inkluderede nogle af datidens absolut største Hollywoodikoner og royale, herunder blandt andet Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Marilyn Monroe. Audrey Hepburn har bl.a. udtalt; “Jeg skylder 50% af min skønhed til min mor og de andre 50% til Erno Laszlo.”

Produkterne som du i dag har mulighed for at vinde er en super lækker pakke med fire styk Hydrate & Nourish sheet mask, der beroliger, glatter og ensarter sensitiv hud. Den tilfører samtidig din hud fugt og antiinflammatoriske ingredienser, der virker dybt nede i hudens porer. + en Hydra-Therapy Boost Serum der giver din hud al den fugt den behøver samtidig med at den fremmer hudens egen fornyelsesprocesser og forsvar.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive hudplejeprodukter skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF SKINDJAKKE FRA MUNDERINGSKOMPAGNIET

I går havde ud her på bloggen mulighed for at vinde en super lækker skindjakke fra det danske brand Munderingskompagniet. Den heldige vinder, der kan se frem til at flashe den navy-skønhed er: Silke Laursen.

Stort tillykke! Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, telefonnummer og adresse. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din nye skindjakke.

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page