top of page

PAKKEKALENDER 8/24 – VIND ØRERINGE FRA JANE KØNIG TIL EN VÆRDI AF 1600 KR.Jeg er pjattet med med smykker fra Jane Kønig. Jeg synes, at hun laver nogle af de mest stilfulde og samtidig super trendy smykker. Hvis du bare er halvt så vild med smykkerne fra Jane Kønig som jeg er, så vil du blive rigtig glad for dagens pakkekalender-gave!

I dag har du nemlig mulighed for at vinde to fine “horn”-øreringe fra Jane Kønig til en værdi af 1600 kroner.

Min samling af smykker fra Jane Kønig fylder efterhånden godt, og jeg er virkelig glad for hvor fint de holder sig, og hvor længe jeg har kunne bruge dem, uden at føle, at designet ikke længere holder. Det er virkelig lækre smykker i god kvalitet.

SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i de smukke og stilfulde øreringe skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Hvis du har lyst, kan du dele konkurrencen (dette blog-indlæg) offentligt på din Facebookside. 4. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Hvis du har delt indlægget på din Facebook, så indsæt et link til din egen Facebook i din kommentar.)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF LUKSUS PRODUKTER FRA HAAR KLINIKKEN

Jeg er vild med at lege julemand og dagens højdepunkt er uden tvivl, når jeg får lov til at sætte gang i en ny konkurrence – og samtidig kårer vinderen fra i går. I dag har jeg ved tilfældig lodtrækning fundet endnu en vinder.

Stort tillykke til: Pernelle Sommer 🙂 Jeg håber, at du bliver lige så glad for de lækre produkter, som jeg er. For at jeg kan sende dig produkterne skal du sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

Glædelig jul!

Comments


bottom of page