top of page

PAKKEKALENDER 9/12 – FEM TIMERS PROFESSIONEL TRX TRÆNING MED INSTRUKTØR
Den her konkurrence har jeg virkelig glædet mig til at sætte i gang! Det er en præmie som jeg selv ville elske at vinde – og som forhåbenligt kan være medvirkende til at to heldige læsere, får en god oplevelse og en sundere krop.

I dag er det nemlig ikke bare én men hele to heldigere læsere, der kan vinde et gavekort til fem timers TRX træning med instruktør hos TRX CPH. Ret lækker præmie ik’? 😉

Hos TRX CPH er det nogle virkelig dygtige instruktører, der guider dig gennem øvelserne – og med god TRX-undervisning kan træningen virkelig udrette mirakler for din krop.

TRX træning er en effektiv træningsform, som forbedrer din styrke, balance, smidighed og core-stabilitet – udelukkende med din egen kropsvægt som modstand.

Træningen foregår i en solid strop med to håndtag. Når du laver øvelser i den ophængte TRX- strop, bruger du en masse ekstra muskler for at holde balancen. Det betyder, at du også bruger alle de små muskler, som du normalt ikke får trænet ved mere traditionel styrke- og fitnesstræning.

Du kan læse meget mere om TRX CPH lige her.

SÅDAN VINDER DU FEM TIMERS PILATES UNDERVISNING

For at blive den ene af to heldige vindere af et gavekort på 5 timers TRX undervisning hos TRX CPH skal du hoppe ind på min Instagram og deltage i konkurrencen.

Du kommer direkte til min Instagram ved at klikke her.

Du kan se mere til TRX CPH ved at besøge deres hjemmeside her.

Vinderne offentliggøres I morgen her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF JANE KØNIG ØRERINGE TIL EN VÆRDI AF 1600 KR.

Den heldige vinder af de smukke øreringe fra Jane Kønig er Mille O. Du skal sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse og telefonnummer. Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver vildt glad for de smukke øreringe!

コメント


bottom of page