top of page

PALM TREES & SEASHELLS
Maldiverne indbyder åbenlyst til bikini – nærmest hele døgnet rundt, men alligevel hoppede jeg i min nye orange kjole til vores pre-dinner drinks forleden. Jeg er vild med den lækre farve, der fungere særlig godt til min nye tan 😉 Sammen med en håndflettet taske fra Vietnam, et par orange solbriller og min halskæde med muslinger, synes jeg, at det fungere godt til en aften i paradis.

For oh yes! Kan I huske at jeg skrev, at jeg glædet mig til at komme til Maldiverne for at tjekke, om der virkelig er SÅ flot, som man ser på billeder. Jeg kan hermed berette, at her er endnu smukkere! Det er endnu ikke lykkedes mig, at tage et billede, som jeg synes, er det ægte udsyn værdigt. Jeg har simpelthen aldrig været et smukkere sted.

Hvis du vil se lidt mere fra mit ophold i Maldiverne, så hold dig opdateret her på bloggen – men i særdeleshed også ovre på min Instagram, hvor jeg har lavet et ‘Maldiverne Highlights’ 🙂댓글


bottom of page