top of page

PARADIS FINDES 65 MINUTTER FRA KØBENHAVNLeder du efter et sted, hvor du kan slappe fuldstændig af i smukke og rolige omgivelser og hvor intet kan forstyrre dig? Så ved jeg hvor du skal tage hen! Paradis på jord findes kun en lille times kørsel fra København og hedder Ystad Saltsjöbad.

Her går du rundt blandt det smukkeste interiør, til lyden af rolig spa-musik, iført din hvide badekåbe og kan fuldstændig slappe af og være dig selv. Hotellet er kåret til årets bedste spahotel i Europa, og det er ikke for sjov! Personalet er virkelig imødekommende og smilende, maden er skøn og deres spa-afdeling er fantastisk. Mest af alt nyder jeg, de smukke omgivelser som er som taget ud af et postkort.

Det er efterhånden bleve fast tradion, at Andreas og jeg nyder den sidste weekend inden jul her i Ystad. En fuldstændig genial tradtion, hvis du spørg mig 😉 De pynter så fint op til jul og med al den ro og afslapning er det umuligt ikke, at komme lidt ned i gear og finde julestemningen frem.

Jeg har også været her en del gange med min mor på vores årlige spatur. Ystad Saltsjöbad er faktisk det eneste sted, vi har været på spa mere end én gang. Her er så fantastisk, at det er umuligt ikke at vende tilbage.

Hotellet fungere perfekt her om vinteren, når man kan nyde de mange stearinlys, varme udendørs bade og ild i pejsen, men her er faktisk også fantastisk i foråret og om sommeren. Hotellet ligger på stranden og har en lækker udendørs pool, der er omgivet af en fed terrasse med lækre loungemøbler.

Hvis du se lidt mere til hotellet kan du tjekke min Snapchat her i weekenden: Jhelbrandt

God weekend! 🙂 // Josephine

Comentários


bottom of page