top of page

PAS PÅ DIN HUD I OVERGANGEN FRA VINTER TIL FORÅR
Corona-krisen har givet rigtig mange af os lidt ekstra tid på hånden. De er slut med kaffe-dates og middagsaftaler og rigtig mange har heller ikke lige så meget at se til på deres studie eller job. Hvorfor ikke bruge den ekstra tid på at booste din hud? Jeg går virkelig meget op i min hudpleje, og jeg kan se tydelige resultater de uger, hvor jeg gør lidt ekstra ud af at pleje min hud. Jeg har samlet en lille guide til hvordan du kan booste din hud, med nogle super lækre produkter som jeg selv bruger lige nu og virkelig varmt kan anbefale.

Jeg starter naturligvis altid min hudplejerutine med at rense min hud. Ingen produkter er særligt effektive, hvis de lægges ovenpå et lag af snavs og døde hudceller. Hvordan jeg renser min hud, kan næsten fylde et helt blog-indlæg i sig selv, men når jeg et par gange om ugen, skal give huden en ordentlig tur, så bruger jeg et en ansigtspeeling fra Beauté Pacifique. Den indeholder små perler, som eksfolierer huden, når man bevæger masken rundt i ansigtet.
Efter en ordentlig rens og nogle dage også en god ansigtspeel, så bruger jeg altid en essence. Essence opdagede jeg selv første gang, da jeg boede i Asien hvor produktet er super anvend, men mange hudpleje brands laver og sælger faktisk også essence i Danmark. Forstil dig et nyt håndklæde, der aldrig er blevet vasket. Det suger ikke lige så meget vand, før det lige har fået en ordentlig tur i vaskemaskinen. På samme måde kan en essence være med til at “for-fugte” vores hud og dermed gøre den mere modtagelig overfor de næste produkter vi kommer på huden. Lige for tiden er jeg glad for min Skin Regimen microalgae Essence fra Comfort Zone. (Et rigtig lækkert spa-brand, som jeg også har skrevet om flere gange her på bloggen.) Deres essence dufter fantastisk og efterlader min hud fugtet og med en flot sammenhængende overflade.
Derefter bruger jeg en serum fra et af mine favorit hudplejebrands – Babor, som er fyldt med ceramider. Ceramider er essentielle lipider, som hjælper med at opretholde eller genopbygge hudens barriere. Ligesom med snavset hud, så får vores hud heller ikke ret meget ud af vores hudpleje, hvis ikke dens naturlige overflade er velfungerende. Ceramider binder hudcellerne sammen og sikre en sund overflade på huden.

Efter en god serum er det tid til enten dag- eller natcreme. Om dagen bruger jeg lige nu Hydro Range Line Creme til tørhed fra True Delight. Cremen indeholder også ceramider, som er med til at opretholde en sund hud, den giver masser af fugt og er både antiinflammatorisk og fyldt med vitamin E, der fungere som hjælper forbyggende mod alderstegn i huden. Den er virkelig lækker og kan holde min hud fugtet hele dagen – det er langt fra alle cremer, der kan det.
Om aftenen og natten sover jeg med en fugtmaske også fra True Delight. Jeg har tidligere skrevet om den her på min blog, fordi jeg er så mega fan af den. Ingen fugtmaske giver mig det samme som den her, og jeg kan se tydelige forbedringer på min hud allerede efter første nat hvor jeg har sovet med den. Der står på den, at man kun skal bruge den et par gange om ugen og rense den af efter 10 minutter. Det ser jeg ingen grund til! Jeg er så afhængig af den, at jeg bruger den næsten hver nat, og jeg renser den aldrig af igen – i hvert fald ikke før jeg skal vaske min hud næste morgen inden min hudplejerutine starter forfra.

Til sidst slutter jeg af med en øjnecreme, og lige for tiden er jeg grad for Oxygen-Glow fa Filorga. Den indeholder en lille smule perlemor, som særligt kommer mig til gavn om dagen, hvor den lysner området under øjenene og udover at pleje de sarte omgivelser omkring mine øjne også får mig til at se lidt friskere ud.

bottom of page